VOETBAL

Champions League voor vrouwen: Barcelona - Wolfsburg 3-2, foto's

Een ongelooflijke finale in het PSV Stadion waar de Catalanen onder twee doelpunten de wedstrijd omdraaiden in de tweede helft en de 2e Champions League in hun geschiedenis pakten.

Getty Images
Champions League vrouwenfinale van duizend-en-één-nacht in PSV Stadion
Barcelona wint, herhaalt hun succes van twee jaar geleden toen ze zegevierden over Chelsea en "wreekt" de nederlaag van vorig jaar tegen Lyon
De Duitsers begonnen sterk, scoorden eerst met Pajor en vonden daarna de dubbel met Popp.
We gaan rusten met een stand van 2-0 voor de Duitsers, die de Europese trofee sinds 2014 niet meer hebben gewonnen.
Barcelona startte met een andere flair in de tweede helft en kwam meteen weer op dreef dankzij de dubbel van Patri Guijarro.
Geen dobbelstenen, de vloek duurt voort: Wolfsburg gaat voor de derde keer onderuit in de laatste drie finales waaraan het deelnam
Voor de blaugrana is het de 2e Champions League voor vrouwen in de afgelopen drie jaar.